تاثیر زالو در سلامت
تاثیر زالو در سلامت : زالو درمانی یک روش درمانی در طب سنتی بوده که به گفته صاحبان نظران طب سنتی می تواند چاره ای برای بیشتر بیماری ها باشد. زیبایی صورت و شفاف سازی آن یکی از جمله کاربردهای زالو درمانی است .
فواید زالو درمانی برای زیبایی پوست
زالو درمانی و یا هیرودوتراپی یکی از روشهای درمانی در طب سنتی است که این روزها در سراسر جهان طرفداران زادی دارد . البته لازم است بدانید که زالو درمانی و زیبایی پوست رابطه ای قوی با یکدیگر دارند و زالو درمانی این امکان را برای ما که پوستی زیبا و شفاف داشته باشیم ، فراهم می کند.
زالودرمانی
افراد نباید درگیریهای ذهنی, خستگی, افسردگی, استرس یا … داشته باشند و شرایط روحی بیمار نیز بایستی خوب باشد تا در روند اعمال یداوی فرد دچار هیچ گونه مشکلی نشود. به افراد سفارش میشود برای انجام اعمال یداوی حتماً به مراکزی مراجعه کنند که مورد تایید وزارت بهداشت است. این موارد تاثیر زالو بر سلامت را افزایش می دهد.
زالو علاوه بر اینکه بیماری های پوستی مانند: اگزما، قارچ، آلوپسی هاو… را درمان می کند نقش بسیار مهمی در زیبایی پوست دارد.
هر نوع تیرگی در پوست از نظر طب طبیعی و سنتی به سبب افزایش سودا وصفرای است و یا به عبارتی ساده تر ناشی از کثیفی خون است.
زالو درمانی سبب دفع خون کثیف و یا همان سودا می شود، که این کار بوسیله نقش خون خواری زالو انجام می گردد، ولی بزاق زالو با بالا رفتن جریان خون در سطح پوست (بخصوص خون سالم و روشن) که بهترین غذای پوست است سبب شفافیت و زیبایی پوست می شود که این کار بوسیله بزاق زالو انجام میگیرد.
تاثیر زالو در زیبایی پوست
ابو علی سینا (دانشمند بزرگ ایرانی و پدر پزشکی دنیا ) در فصل پوست و زیبایی،کتاب قانون در طب خود نوشته است: یکی از بهترین روش ها برای زیبائی و سلامت پوست آن است که در آغاز خون تمیز و سالم در بدن تولید شود بعد از این خون بوسیله ی یک داروی طبیعی همانند انجیر یا زعفران به سطح پوست برسد و از طرفی خون کثیف از پوست دور می شود.
زالو هر سه این وظایف را به نحو احسن انجام می دهد و با کمک بزاق خود در درمان مثلاً جوش صورت علاوه بر انجام وظایفی که گفته شد نقش ضد التهابی و ضدباکتریائی دارد و هر نقطه از بدن که آکنه داشته باشد بوسیله ی زالو به راحتی درمان می شود.
چون زیبائی پوست کار حساس و مهمی است پزشک زالو درمان هم بایستی حساسیت ویژه ای در کار خود نشان دهد، اول آنکه زالوهای ریزتر را برای پوست انتخاب کند؛ چرا که هر چه زالو ریزتر و تعداد آن بیشتر باشد شفافیت پوست بیشتر و بهتر می گردد و از طرفی دغدغه ی بجای ماندن محل گزش ندارید.
امکان دارد محل گزش زالوهای بزرگ روی پوست بماند. به همین منظور بهتر است زالو درمان در افرادی که سبزه هستند حتماً توجه بیشتری داشته باشد؛ زیرا محل گزش زالو به دلیل صفرای موجود در پوست محل گزش زالو شاید دیرتر از بین برود.
محل های زالو درمانی در پوست برای زیبائی نیز مهم است ، به عنوان مثال بهتر است که برای افرادی که می خواهند برای زیبائی صورت زالو درمانی انجام دهند ، هنگامی که می خواهیم صورت را زالو درمانی کنیم ابتدا زیر چانه ، پشت گوش ها و یا کنار صورت را زالو درمانی کنیم و بعد چنانچه مشخص شد پوست شخص مشکلی ندارد مستقیم روی لک ، جوش یا چروک صورت زالو درمانی را انجام دهیم . گاهی زالو درمانی روی سر،زیر چانه، پشت گوش سبب می شود همان نتیجه ی مهمی که ما به دنبالش هستیم اتفاق بیفتد و نیازی به زالو درمانی مستقیم نباشد.
پس پزشک با تجربه برای زیبائی پوست محل هایی را انتخاب می کند که چنانچه بصورت نادر اثر گزش دیرتر از بین رفت در زیبائی کلی مشکلی به وسیله زالو درمانی ایجاد نگردد.
یکی از هنر پیشه های هالیوودی بنام خانم دمی مور با زالو درمانی روی پوست خود توانسته است پوست خود را حدود ۱۰ سال جوان تر کند.
این هنرپیشه ی معروف با مصاحبه با شبکه های گوناگون تلویزیون و سایت های اینترنت دلایل مهم زالو درمانی روی پوست خود را توصیف کرده است ، حتی بعضی از مجلات و سایتهای معتبر تصویر این خانم را در قبل و بعد از زالو درمانی نشان داده اند.
زالو نه تنها زنده اش برای زیبائی پوست مفید بوده بلکه از مرده ی زالو نیز در تهیه مواد آرایشی استفاده می شود ، یعنی جسم زالو هم برای حفظ زیبائی پوست کاربرد دارد. در سراسر جهان محصولات آرایشی بسیاری از زالو ساخته می شود .مطمئناً کاری که یک بار زالو درمانی برای پوست انجام می دهد هزاران کرم و یا محصولات شیمیایی نمی توانند انجام دهند . تجربه ما نشان می دهد زالو بهترین داروی جوان کننده ی پوست و بهترین محصول طبیعی برای زیبائی پوست می باشد.
خواص زالو
۱- خاصیت بیحسکنندگی
۲- خاصیت گشادکنندگی عروق
۳- خاصیت ضدانعقادی
۴- خاصیت آنتی بیوتیکی
۵- خاصیت ضدالتهابی و ضدلختهای
بیماریهای قابل درمان با زالو
بیماریهای پوستی
اسپاسم و دردهای عضلانی.
بیماریهای دستگاه حرکتی
تورم چشمها
بیماریهای قلبی و عروقی
اختلال گردش خون
بیماریهای گوش
عوارض دیابت
سردرد و سینوزیت مزمن
چه افرادی برای زالو درمانی مناسب هستند؟
زالو از لحاظ مزاجی، دارای مزاج سرد و خشک است و حکیمان مشهور ایران زمین در این رابطه معتقد بودهاند که بهترین افراد برای درمان با این روش افرادی با مزاج گرم و تر و یا در اصطلاح دموی مزاجها هستند و بدترین افراد برای زالو درمانی افراد سرد و خشک هستند که در اصطلاح معروف به سوداوی مزاجان هستند.
عوارض زالو درمانی
گاهی ممکن است پس از زالودرمانی عوارض زیاد محدودی در بیمار مشاهده شود که البته احتمال بروز بعضی از آنها بسیار نادر است. خونریزی زیاد از محل گزش به ویژه در شرایطی که تعداد زالوهای استفاده شده بیشتر باشد از شایعترین این عوارض است.
همچنین حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر اما محتمل است. به صورت کلی زالودرمانی یکی از شیوههای درمانی کم خطر و کم عارضه است.